Litt om Exuviance

 Hva kan Exuviance gjøre for deg?

Hva kan Exuviance gjøre for deg

Prickar

Exuviance forbedrer hudens utseende på følgende måte: Vanligvis samles døde hudceller fra epidemis i det øverste hudlaget (også kalt stratum corneum) i den gamle huden og blir igjen der. Det gir huden et tørt og matt utseende. De nye hudcellene som skal komme opp til det øverste hudlaget, blir værende under dette kompakte laget av døde hudceller. Exuviance løser opp og fjerner laget av døde hudceller, slik at de nye cellene kommer frem. På denne måten får huden et jevnere og renere utseende – i likhet med yngre hud. Exuviance tilfører også huden fuktighet, noe som gjør at den føles myk og jevn. Derfor kan den innledende bruken av Exuviance Skin Care System medføre synlig avflassing og peeling av huden. Dette inntreffer normalt i løpet av de to første ukene og kan pågå i opptil to uker. Reaksjonen er helt normal og er et tegn på at eksfolieringen av de øverste, døde hudlagene er forbedret. Dersom dette fører til irritasjon av huden, bør man bruke Exuviances produkter mindre hyppig i begynnelsen – kanskje bare én gang daglig istedenfor to ganger daglig, eller annenhver dag – og gå tilbake til full bruk så fort huden tåler det.

Prickar

 Du har ingen rynker eller andre problemer:

Du har ingen rynker eller andre problemer

Prickar

Det er viktig at du pleier huden din for å bremse hudens aldring. Med rett hudpleie får huden spenst og bevarer sin ungdommelig glød lengre. Det er lettere å forebygge rynker enn å få dem bort. Jo tidligere du begynner med Exuviance, jo lenger beholder du ditt ungdommelige utseende.

Prickar

 De første rynkene har vist seg:

De første rynkene har vist seg

Exuviance har vitenskapelig dokumentert at rynkene reduseres med ca. 30 % dersom man bruker Exuviances produkter daglig. Jo lenger du bruker produktene, jo bedre resultat.

Prickar

 Du har akne og uren hud:

Du har akne og uren hud

Exuviance hjelper! Vær oppmerkdom på at det kan oppstå en negativ effekt i løpet av de første dagene. Det skyldes at Exuviance også rengjør i dybden. Akne som du egentlig skulle ha fått de kommende ukene, bryter ut allerede første uken. Etter dette blir huden din bare bedre og bedre. Den kommer til å stråle!

Prickar

 Du har ekstremt tørr og sensitiv hud:

Du har ekstremt tørr og sensitiv hud

Exuviance kan hjelpe deg.

Prickar

 Pigmentforandringer:

Pigmentforandringer

Blekes og jevnes ut med Exuviance.

Prickar